Activiteiten

Kinderpaintball
15.-per persoon

 *Lijkt het je fantastisch om paintball te spelen maar ben je nog niet oud genoeg? Dan heeft B-Adventure de oplossing. Door speciale markers en kleinere balletjes is het nu mogelijk om vanaf 8 jaar te spelen. Kijk snel op het programma wanneer je kunt spelen.

Buks en boogschieten
14.50per persoon

Handboog schieten geldt als een van de oudste kunsten die de mensheid kent. Onder begeleiding van professionele Nederlandse instructeurs leer je de basis van deze eeuwenoude sport waarbij techniek, concentratie en coördinatie zeer belangrijk zijn. Naast handboog wordt er ook buks geschoten.

Kind_boog
Kanovaren
15.-per persoon

Bij een bezoek aan de Ardennen mag een kanotocht over de Ourthe niet ontbreken! Het huren van een kano geeft je de gelegenheid te varen op eigen tempo zodat je kunt genieten van de schitterende omgeving. Je vaart stroomafwaarts een tocht van 7 kilometer. eenpersoons en tweepersoons kano’s zijn te boeken op basis van beschikbaarheid.

GPS tochten
19.50per GPS

De omgeving op een uitdagende manier verkennen? Dat kan! Wij bieden jou wandeltochten met GPS aan. Een uitdaging voor jong en oud. Inclusief GPS en instructie. Beschikbaar in 8 en 11km.

Mountainbiken
vanaf €19.50per persoon

Voor beginners en gevorderden starten vanaf de camping de mooiste mountainbike routes. Fiets door mooie en soms ruige natuur, pittoreske dorpjes en geniet van de schitterende uitzichten! Alleen of met instructeur, de keuze is aan jou!

img_3489_klein
KlimAdventure
29.50per persoon

Na dit KlimAdventure heeft iedereen gegarandeerd zijn hoogtevrees overwonnen! De Abseil zorgt voor een adrenalinekick en voor de Pamperjump en QuickJump is heel wat lef nodig. Durft u de sprong te wagen? Deze activiteit vindt plaats in de omgeving van Steinbach (Gouvy) te Cherain. Ben jij minimaal 1.40m en weeg je niet meer dan 120kg meld je dan snel aan!

ArcheryTag
14.50per persoon

Arrow battle is een combinatie van trefbal en paintball! Arrow battle wordt gespeeld met echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte schuimpunt waarmee de teams strijden om de overwinning.

arrowbattle_klein
Skelteren
2.50per uur

Wil jij lekker over de camping crossen met een supertoffe BERG© skelter? Ze zijn het hele jaar bij ons te huur!

HighRope
30.-per persoon

Op het terrein van PBO outdoor centre is een mooi en uitdagend touwparcours tussen de bomen met allerlei verschillende hindernissen ingericht voor jong en oud! Tokkelbanen van 150 meter maakt het avontuur helemaal compleet! Uiteraard zijn onze deelnemers gezekerd tijdens deze activiteit. Onder begeleiding van een PBO instructeur werken we met het “veiligste” veiligheidssysteem waarbij de deelnemers continue gezekerd zijn. Ben jij minimaal 1,40m en maximaal 120kg meld je dan snel aan voor deze extreme uitdaging!

Paintball
25.-per persoon

Paintballen is een van de leukste activiteiten in de Ardennen. Deze activiteit krijgt namelijk een extra dimensie door de natuurlijke omgeving waarin je het spel speelt. Verschuil je achter bomen, kruip over de grond en probeer het andere kamp te verslaan! We bieden verschillende gave varianten aan!

20160718_144658_klein
Archery Challenge
24.50per persoon

Tijdens deze activiteit zul je eerst onder begeleiding van een ervaren instructeur de fijne kneepjes van het boogschieten onder de knie krijgen. Daarna ga je deze in de praktijk brengen tijdens de spannende Arrow Battle. Een uitdagende activiteit voor jong en oud!

Begeleid Moutainbike
24.50per persoon

Heeft u nog niet veel ervaring met mountainbiken, of vindt u het gewoon fijn om een gids bij u te hebben? Kies dan voor Begeleid Mountainbiken. U gaat samen met de instructeur op pad, die u de beste bospaadjes en afdalingen laat zien en u zo goed mogelijk op weg helpt, zodat u een onvergetelijke en veilige mountainbiketocht beleeft!

Arrangementen

Naast onze activiteiten bieden wij ook arrangementen aan